Devoll

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Besa[redakto]

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Delen e mplakë frika nga ujku e gërshëra.
  • Kush ka dhëmbë të fortë, breh dhe kockën.