Elbasan

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Besa[redakto]

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Ajo që ke frikë të gjen.
  • Ai që s'ka gojë, vdes pa ardh dita.
  • Burri flet përpara syve e jo pas shpine.
  • Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
  • Zjarrit po nuk i fryve, nuk ndizet
  • Burri lidhet për gjuhe, kali për kapistre