Faqja kryesore

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Mirësevini në Wikicitate,
përmbledhja e lirë e citateve të cilën edhe ju mund ta redaktoni.
303 artikuj në shqip
E martë, 3 gusht, 2021, 10:05

Wikicitate është një përmbledhje e lirë në rrjet dedikuar citateve të referuara nga njerëz dhe vepra artistike të shquara nga të gjitha gjuhët e botës. Përpara se të nisni të redaktoni, vizitoni Portalin e Komunitetit për të mësuar si mund të kontribuoni në Wikicitate si dhe lajmet më të fundit në lidhje me projektin. Pasi të keni bërë disa prova te livadhi, kyçuni dhe mund të filloni menjëherë të redaktoni pothuajse çdo faqe.
Thënia e javës
Na vjen me të vërtetë keq, për këtë javë nuk është zgjedhur asnjë thënie!

Thënia e javës nuk është përcaktuar për këtë javë. Ju lutemi, kontaktoni me një administrator nga lista këtu në lidhje me këtë problem. Ndërkohë mund t'i hidhni një sy thënieve të javëve të kaluara te Kategoria:Thënia e javës.

Complaints icon-black.svg

Lajmet

 • Mirë e bukur! - Ibrahim Rugova shpallet artikull i mirë.
 • Shih ore! Erdhi boti! - MajavahBot është një robot i ri që do të përdoret për arkivimet automatike të faqeve. Ndiqni kontributet e tij këtu.
 • I përkryer! - Wikicitate ka artikullin e parë të përkryer: Faik Konica.
 • Filtrojmë, xhaxho, filtrojmë... - Aktivizohet filtrimi i redaktimeve për t'u mbrojtur ndaj redaktimeve keqdashëse.
 • ¡Hola amigo! - Lidhjet e kolonës anësore ofrojnë mbështetje në 5 gjuhë të ndryshme tashmë.
 • Ndihmë nga jashtë. - Xaosflux emërohet administrator ndërfaqeje për të ndihmuar për 1 muajWikicitate.
 • 250 për besë! - Wikicitate ka tashmë mbi 250 artikuj. Faleminderit të gjithëve!
 • Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet.
 • Dashuri për të tërë, pa përjashtim. - Zgjatimi WikiDashuri është tashmë plotësisht funksional me mbi 70 stampa vlerësuese e me një ndërfaqe tërësisht shqip. Përdoreni në çdo faqe përdoruesi duke shtypur mbi zemrën e vogël, të kuqe.
 • Në një arë o në një lëndinë... - Wikicitate ka tashmë zgjatimin SandboxLink të aktivizuar dhe plotësisht të përshtatur. Shikoni në krye të faqes, pranë emrit tuaj të përdoruesit. Livadhisje të mbarë!

Faqet në rrjet

Foreign language support

Nuvola apps edu languages.svg
If you have any problem and don't understand Albanian, please ask for assistance here.

Artikujt e rinj

 • 2 gusht 2021 19:20Pitagora (hist | redakto) ‎[1.704 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Sapo ligjet janë të nevojshme për burrat, ato nuk janë më të përshtatshme për liri * Mbi të gjitha, respektoni veten * Në zemërim ne duhet të përmbahemi si nga të folurit ashtu edhe nga veprimi * Shqetësimi duhet të na shtyjë në veprim dhe jo në depresion. Asnjë njeri nuk është i lirë që nuk mund ta kontrollojë veten * Ka gjeometri në zhurmën e telave, ka muzikë në ndarjen e sferave * Zgjidhni më shumë të jeni të fortë nga shpirti sesa i f...)
 • 2 gusht 2021 16:29Buda (hist | redakto) ‎[1.204 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Rrezatojni dashuri të pakufishme drejt gjithë botës * Një mendje e disiplinuar sjell lumturi * Jepni, edhe nëse keni vetëm pak * Mposhtni zemërimin me mos zemërim * Ata që kapen pas perceptimeve dhe pikëpamjeve enden nëpër botë duke ofenduar njerëz * Në betejën e lumit me shkëmbin, është lumi ai që fiton: jo për shkak të forcës, por për shkak të këmbënguljes)
 • 2 gusht 2021 16:03Hipokrati (hist | redakto) ‎[1.288 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: • Le të jetë ushqimi ilaçi juaj dhe ilaçi ushqimi juaj • Jeta është e shkurtër, arti është i gjatë • Forcat natyrore brenda nesh janë shëruesit e vërtetë të sëmundjeve • Bëni zakon dy gjëra: të ndihmoni; ose të paktën për të mos bërë asnjë dëm • Ecja është ilaçi më i mirë i njeriut • Çdo gjë e tepërt është kundër natyrës • Jeta kaq e shkurtër, zanati kaq i gjatë për të mësuar • Është më e rëndësishme të dini...)

Nëse faqja është bosh do të thotë se nuk ka pasur artikuj të rinj për këtë muaj.

Këshilla

Wikimedia-logo.svg
Wiktionary-logo-en.png Wiki-Fjalori
Fjalori i Lirë
Wikibooks-logo.png Wiki-Librat
Libra dhe tekste didaktike
Wikipedia-logo.png Wikipedia
Enciklopedia e lirë
Wikisource-logo.png Wiki-Burimet
Libraria e lirë
Wikispecies-logo.png Wiki-Speciet
Lista e gjallesave
Wikinews-logo-en.png Wiki-Lajmet
Lajmet e lira
Wikimedia Community Logo.svg Meta-Wiki
Koordinimi i të gjitha projekteve
Commons-logo.svg Commons
Depoja e përbashkët e materialeve multimediale
Wikiversity-logo-Snorky.svg Wikiversiteti
Qendra e mësimit pa kufi
Wikidata-logo.svg Wikidata
Baza e lirë e të dhënave
Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg Wiki-Udhëtime
Guida turistike e hapur