Fjalë të urta amerikane

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


Fjalë të urta Amerikane :

Fjalë të urta[redakto]

  • Një zog në dorë vlen sa dy në pemë.
Më mirë të mbash atë çka ke se të rrezikosh për më shumë.
  • Vepro sipas moshës, jo numrit të këmbës.
Vepro me maturi.
  • Një budalla dhe paratë e tij ndahen shpejt.
Shpenzo me mend