Fjalë të urta angleze

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


Fjalë të urta nga Anglia

Fjalë të urta[redakto]

  • Një punëtor gjithmonë fajëson veglat e tij.
    Njerëzit kurrë nuk e fajësojnë veten për atë çfarë bëjnë.
  • Një mace mund ta shikojë mbretin; e nëse një mace mund ta shikojë mbretin, atëherë unë mund mund të shikoj çfarë të dua.
  • Një njeri i mirë në një shoqëri të keqe është më i keqi ndër të gjithë
    Shoqëria e bën të mirën të mirë dhe të keqen të keqe.
  • Një vagon i mbushur nuk bën zhurmë.
    Njerëzit me para të vërteta nuk flasin.

E SHKUARA ESHTE DITARI QE NE E DUAM GJITHE JETEN