Gjirokastër

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Besa[redakto]

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Atë që pështyn, mos e lëpij.
  • Burri o të fal, o të var.
  • Ditëgjati s'bëhet ditëshkurtër me nëmë.
  • Gjalpin e ruan kripa.