John Abbott

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

John Abbott (12 mars 182130 tetor 1893) ka qenë i treti kryeministër i Kandadës.

Citate[redakto]

  • "Lufta është shkenca e shkatërrimit"
  • "Si është e mundur që di mbi gjithçka? u pyet një njeri shumë i mençur e i ditur; dhe përgjigja ishte - sepse nuk kam pasur kurrë frikë ose marre (turp) të pyes gjithçka që nuk dija."