Jose Rafael Cordero

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Jose Rafael Cordero Sanchez (i lindur 14 Dhjetor, 1990) është një aktivist dhe filantropist i kafshëve nga Venezuela, i njohur për punën e tij në shpëtimin e kafshëve në braktisje, robëri dhe abuzim të kafshëve.

Thënie[Redakto]

 • Me sa duket ne të gjithë imagjinojmë se ajo që projektohet në secilin funksion është argëtim dhe gëzim i pastër, por ajo që në të vërtetë nuk e dimë dhe as nuk pyesim kurrë se si ndihen ato kafshë, që pa pëlqimin e tyre ata janë të detyruar të bëjnë të gjitha ato marifete me këtë vjen keqtrajtimi dhe tortura në mënyrë që ata t'u binden urdhrave që u janë dhënë. A mendoni se cirkët duhet të vazhdojnë të ekzistojnë?
  • Ditari El Impulso, nëntor 2014.
 • Neni Nr. 3 asnjë kafshë nuk do t'i nënshtrohet keqtrajtimit ose veprimeve mizore. Ky ligj nuk po zbatohet dhe besoj se nuk do të zbatohet kurrë.
  • Ditari El Impulso, nëntor 2014.
 • Për mua, e drejta për jetë dhe liri e një qenieje të gjallë varet nga secili prej nesh për të treguar respekt të vërtetë në kujdesin dhe dashurinë për jetën e kafshëve.
  • Ditari El Impulso, nëntor 2014.
 • Le të mos shohim vetëm atë që duam të shohim, le të shohim realitetin e analizimit, të kuptuarit dhe të vetëdijshëm se gjërat nuk janë ato që duken për të mirën tonë ose argëtuesit.
  • Ditari El Impulso, nëntor 2014.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]