Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Është përdorur ref=harv

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve përdoret ref=harv. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Me përditësimin e modulit pjesa ref=harv është e panevojshme dhe duhet hequr për të mos mbingarkuar kodin.

Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.