Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Parametri display

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve përdoren parametrat display-authors dhe display-editors. Artikujt këtu ndahen automatikisht nga moduli CS1 në nënkategoritë përkatëse.

Nënkategoritë

Kjo kategori ka 2 nënkategori, nga gjithsej 2.