Korçë

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Besa[redakto]

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Ai që hyn në lumë edhe do laget.
  • Gjersa të mejtonet i mënçuri, i marri mbaroi punën.
  • Ku është besa aty është dhe shpresa.