Kurvelesh

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Besa[redakto]

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Burri një herë ka lerë, nji herë do të vdesë.
  • Ç'pret nga ai që trembet nga hija e tij.
  • Po dham fjalen therrem djalen.