MediaWiki:Abusefilter-disallowed

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
px=30 Ky veprim është veprim i ndaluar.

Ky veprim konsiderohet veprim keqdashës dhe në rast përsëritjeje mund të sjellë bllokimin e llogarisë suaj. Veprimet e ndaluara të identifikuara automatikisht: $1


Nëse mendoni se ka ndodhur një gabim dhe filtrimi automatik ka keqfunksionuar me redaktimin tuaj, ju lutemi, diskutoni te Zyra e Ankesave. Sigurohuni të vendosni tekstin që përmbante redaktimi juaj apo veprimin që bëtë dhe mesazhin që morët.


If you do not understand Albanian, please ask for assistance here.