Wikiquote:Faqet ndihmëse

Nga Wikiquote
(Përcjellë nga Ndihmë:Contents)
Jump to navigation Jump to search

Këtu janë të shënuar të gjithë artikujt ndihmues që do ishte mirë të shikonit përpara se të nisni punën në Wikicitate.

Nuvola filesystems folder man.png
  1. Mirë se vini!
  2. Çfarë nuk është Wikicitate?
  3. Çfarë është një artikull?
  4. Referimi
  5. Kategorizimi
  6. WikiProjektet
  7. Pyetje e Përgjigje
  8. Rregullat kryesore

Pasi të kesh shikuar faqet e mësipërme, bëj një xhiro dhe nga livadhi.

Puna e mbarë!

Shteg:
WQ:FN