Shkodër

Nga Wikiquote
Shko tek: lundrim, kërko

Besa[redakto]

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Burri o të mbyt, o të fal; i ligu as të mbyt, as të fal.
  • Frika nuk e len lepurin me u majtë.
  • Gungaçit vetëm varri ia drejton samarin.
  • Amanetin e mban toka.