Skrapar

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Kuotat Rreth Skrapar.

Besa[redakto]

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Burri s'matet me pëllëmbë po me zemër.
  • Qeni i pangopur të ha.