Artikuj të rinj

Jump to navigation Jump to search
Artikuj të rinj
Fshihe përdorues të regjistruar | Fshihe robotët | trego ridrejtime
  • 8 tetor 2021 10:21Pastor Akil Pano (hist | redakto) ‎[830 byte]AnisaKanani (diskuto | kontribute) (Faqe e re: '''Pastor Akil Pano''' është një pastor shumë i njohur në Shqipëri dhe figurë publike mediatike. Ai jep kontributin e tij në fushën sociale, teologjike, shoqërore dhe akademike në vendin tonë. ''Thënie nga Pastor Akil Pano'' *Nëse doni të keni gëzim në zemër, shërbejuni të tjerëve. *Nëse rruga është e vështirë, ji i sigurt që po ecën në rrugën e duhur. *Kur themelet e jetës tunden, njerëzit mbërrijnë në vendin ku takohen me të vërtetën...)