Jump to content

Ndihmë:Mirë se vini!: Dallime mes rishikimesh

v
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
Etiketa: përpunim burimi 2017
vNo edit summary
Rreshti 7:
* '''Të sakta''': ''Wikicitate'' synon për saktësi. Ne përpiqemi të vendosim burime në citatet tona. Ne përpiqemi të gjejmë ato citate të cilat u janë atribuar gabimisht disa personave, t'i dokumentojmë me saktësi dhe, nëse është e mundur, të përcaktojmë shkakun e atribuimit të gabuar.
*'''Gjithëpërfshirëse''': ''Wikicitate'' është gjithëpërfshirës dhe kërkon citate nga njerëz të ndryshëm, vepra letrare, filma, kronika, epitafe e të tjera mediume. Ne përfshijmë citate nga e shkuara dhe nga e tashmja e çdo vendi, qoftë ai real apo fiktiv.
*'''Të shquara''': ''Wikicitate'' e limiton veten në përfshirjen e vetëm atyre citateve të cilat konsiderohen të shquara. Një citat mund të konsiderohet i tillë pasi ka arritur famë për shkak të faktit se ka kuptim për shumë njerëz, sepse i atribuohet një njeriu të famshëmnjohur apo është shfaqur në një vepër të famshmenjohur.
 
Ka tri gjëra që mund të bëni në ''Wikicitate''. Ju mund ta lexoni atë, ta redaktoni dhe ta shkruani.
Rreshti 27:
== Shkrimi ==
 
Redaktimi i njohurive tona ekzistuese është gjë shumë e mirë por ne dëshirojmë që dhe ju të kontribuoni me njohuritë tuaja. Mund të filloni një faqe të re ose të gjeni një faqe ekzistuese dhe të shtoni një pjesë krejtësisht të re në të. Mos u shqetësoni shumë për gabimet - nëse ju bëni diçka të gabuar mund ta rregulloni më vonë. Keni një citat të preferuar nga një person i famshëmnjohur? Një batutë që e përdorni gjithnjë? Nëse nuk janë në ''Wikicitate'' mos kini frikë të jeni ju të parët që i shtoni.
Për personat që kujdesen për detajet, shikoni [[Ndihmë:Çfarë është një artikull?]] për të mësuar si të përshtasni artikujt që krijoni sipas tematikave që trajtojnë.
 
10.627

edits