Vlorë

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Besa[redakto]

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Atë që të qëllon me gur, mos e qëllo me bukë.
  • Frika ruan vreshtin, bekçiu nuk është gjithnjë.
  • Gozhda nxjerr goxhdën.
  • Ku do të dijë hëna se lehin qentë.
  • Trimi e ka me vete fatin.
  • Detit i ka hije vala, burrit i ka hije fjala.
  • Po nuk e pate të ligun brenda, nuk të vjen nga jashtë.