Wikiquote:Kuvendi

Nga Wikiquote
(Përcjellë nga WQ:KV)
Jump to navigation Jump to search
Mënyra më e mirë për të zgjidhur problemet dhe për të luftuar kundër luftës është nëpërmjet dialogut. - Malala Yousafzai