Wikiquote:Portali i komunitetit

Nga Wikiquote
(Përcjellë nga WQ:PK)
Jump to navigation Jump to search


Mirë se vini në Portalin e Komunitetit!


Këtu gjenden faqet më me rëndësi dhe të rejat më të fundit për Wikicitate.

Faqe me rëndësi

Të rejat më të fundit


Mirëmbajtja

Wikiprojtekte

  • WikiPotter - WikiProjekt dedikuar grumbullimit të citateve në lidhje me Harry Potter dhe Botën Magjike të Rowling.
  • KinoCitat - WikiProjekt dedikuar krijimit dhe zgjerimit të artikujve në lidhje me kinematografinë.

Lexo më shumë në Ndihmë:WikiProjektet.


Për pyetje dhe përgjigje shko te Pyetje e Përgjigje.

Puna e mbarë!
Shteg:
WQ:PK