Wikiquote:Fillimi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Wikicitate është një përmbledhje e lirë e citimeve të shkruara nga njerëz si ty, dhe që hostohet nga Fondacioni Wikimedia. Për të krijuar një llogari të re vizito Special:Userlogin.

Ka tri gjëra që ju mund të bëni në Wikicitate. Ju mund ta lexoni atë, ju mund të redaktoni atë, dhe ju mund të shkruani atë.

Ka disa gjëra që nuk e kanë vendin në Wikicitate, por përveç atyre, të gjitha kontributet e tjera janë të mirëpritura.