Agim Çeku

Nga Wikiquote
Shko tek: lundrim, kërko

Agim Çeku lindi më 29 Tetor 1960 në Pejë - drejtues i UÇK-së dhe kryeministër i Kosovës.


  • Shkronjat
"E pra, ti e di se sa e rëndësishme është që të përdoret mirë germa "b", pasi për një "b" që dikush s'e vë, fjala "bujk" bëhet "ujk". E po ashtu, edhe për një "m", që dikush e harron, fjala "mik" behet "ik". (thuhet të ketë thënë në një takim me fëmijë)