Anna-Maria Ravnopolska-Dean

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Anna-Maria Ravnopolska-Dean
Anna-Maria Ravnopolska-Dean

Anna-Maria Ravnopolska-Dean (3 gusht 1960 - ) është një harpiste dhe kompozitore bullgare.

Thënie[Redakto]

Thënie për të[Redakto]

  • Është një harpiste brilante... Komunikon shkëlqyeshëm me publikun.
Susann McDonalds, 1991
  • Triumfoi... Koncerti qe një kënaqësi e rrallë.
Rosemary Statelova, Demokratsia, 1992
  • Performon me shpirt muzikën e harpës në të gjithë botën.
Lyon dhe Healy Letter, 1994
  • Tregoi zotërim të instrumentit, depërtime të thella muzikore dhe kuptim stilistik... E jashtëzakonshme!”
Dr. Vernon Kliëer, Professor Emeritus, Indiana University, 1995
  • Shpalosi një kombinim të rrallë të përfshirjes emocionale dhe qetësisë së thellë në skenë.
Anna Chobanova, 1995
  • Anna-Maria Ravnopolska-Dean po ngjitet mrekullueshëm në majat e performancës. Ngarkesë emocionale, imazhe të gjalla, kaleidoskope ngjyrash, teknikë fleksibël...
Muzika dje, sot, dhjetor 2003
  • ...artistike, me ndjeshmëri të lartë dhe imagjinatë, Anna-Maria ia doli në programin e vështirë...
Iveta Gruncharova, muzikologe, Radioja Kombetare Bullgare, 19 nëntor 2003
  • ...Luajti me drejtim, qetësi, dhe ndjeshmëri...kjo performancë pozicionohet mes performancave më të mira të muzikës time...
Peter Blauvelt, kompozitor, qershor 2003.

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


Commons
Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: