Wikiquote:Livadhi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Mirësevini tek WikiCitate


 
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif

Mirësevini tek WikiCitate,
një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një përmbledhje të citateve. WikiCitate është shoqërues i projekteve të tjera të Wikimedias si Wikipedia (enciklopedia), Wiktionary (fjalori) dhe Wikibooks (Libra). WikiCitate në shqip sapo ka filluar dhe ka vetëm 73 artikuj. Ju inkurajojmë të krijoni më shumë.

Citati i ditës

"Le të kemi besim se drejtësia jep fuqi, dhe në këtë besim, le të guxojmë që deri në fund të bëjmë detyrën tonë ashtu siç ne e kuptojmë.".
Abraham Lincoln

Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Artikuj të rinj

Ayn Rand   · Margaret Thatcher   · Shpresa   · Guximi   · Pablo Picasso  · Arti  · Napoleon Bonaparte · Shoqeria  · Shqiptaria  · Aftësia  · Charlie Chaplin  · Oscar Wilde · Fjalë të urta Angleze · Shkenca · Shqipëria · George Washington · William Shakespeare · Abraham Lincoln · George W. Bush · Gënjeshtra · Benjamin Franklin · Shkurte Fejza   

Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Artikuj të zgjedhur
Persona

Aleksander Stavre Drenova - Aristoteli - Arthur Schopenhauer - Ayn Rand - Esat Stavileci - Friedrich Nietzsche - Hasan Prishtina - Ismet Toto - Jean-Jacques Rousseau - John F. Kennedy - Joseph Murphy - Leonardo da Vinci - Mahatma Gandhi - Margaret Thatcher - Martin Gerhard Reisenberg - Muhammad Ali - Naim Frashëri - Napoleoni - Nikolo Makiaveli- Oscar Wilde - Platoni - Sami Frashëri - Stephen Hawking - William Shakespeare - Woodrow Wilson

Filma

Forrest Gump - The Crow - Anchorman: The Legend of Ron Burgundy - Knocked Up - Pirates of the Caribbean: At World's End - The Matrix - Ace Ventura: Pet Detective

Tema

Aftësia - Arti - Dituria - E keqja - E mira - Fjala e fundit - Guximi - Humori - Lufta - Teoria - Zoti - Shkenca - Shpresa

Fjala të urta

Besa - Devoll - Elbasan - Fjalë të urta Shqiptare - Gjirokastër - Vlorë

Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Wikiprojektet

Wikiquote mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i rregjistruar në Florida, SHBA. Wikimedia mban dhe disa projekte të tjera wiki si:

Wikipedia
Enciklopedi e lirë
Wiktionary
Fjalori
Wikibooks
Libra
Wikisource
Dokumente në anglisht
Wikispecies
Amëza e gjallesave
në anglisht
Wikinews
Lajme në shqip
Commons
Materiale grafike
Meta-Wiki
Wikimedia koordinuesi


Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif
Pix.gif