Jump to content

Wikiquote:Artikuj të mirë

Nga Wikiquote

Artikujt e mirë janë artikuj të cilët ndjekin me përpikëri udhëzimet për krijimin, referimin dhe kategorizimin e një artikulli dhe kanë një shtjellim të kënaqshëm të temës.

Një yll i vogël i argjendtë lart, në cepin e djathtë të artikullit tregon se artikulli në fjalë është zgjedhur si i mirë.

Për momentin, për shkak të numrit të vogël të anëtarëve aktiv në komunitet, shpallja e një artikulli si i mirë bëhet nga administratorët. Aktualisht Wikicitate përmban përmban 5 artikuj të mirë. Lista e plotë e tyre mund të gjendet këtu.

Shteg:
WQ:AM