Wikiquote:Kuvendi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Mënyra më e mirë për të zgjidhur problemet dhe për të luftuar kundër luftës është nëpërmjet dialogut. - Malala YousafzaiEditing of sitewide CSS/JS is only possible for interface administrators from now

(Please help translate to your language)

Hi all,

as announced previously, permission handling for CSS/JS pages has changed: only members of the interface-admin (Interface administrators) group, and a few highly privileged global groups such as stewards, can edit CSS/JS pages that they do not own (that is, any page ending with .css or .js that is either in the MediaWiki: namespace or is another user's user subpage). This is done to improve the security of readers and editors of Wikimedia projects. More information is available at Creation of separate user group for editing sitewide CSS/JS. If you encounter any unexpected problems, please contact me or file a bug.

Thanks!
Tgr (talk) 27 gusht 2018 12:40 (UTC) (via global message delivery)

Përkthimi i përgjithshëm:

Rregullat kanë ndryshuar tashmë për arsye sigurie dhe interface i projekteve mund të ndryshohet vetem nga administratoret e posaçëm për atë punë, jo nga administratorët e përgjithshëm.

Hello! Thanks for the notice! Our community is still a little small and most of the work is done solely by me right now (I'm the admin). Can I also request to become an interface admin? Where should that request be done since we don't have a local bureaucrat yet? - Klein Muçi (diskutimet) 27 gusht 2018 21:03 (UTC)
Klein Muçi, please use m:Steward_requests/Permissions#Interface_administrator_access. --Tgr (diskutimet) 31 gusht 2018 08:43 (UTC)

Read-only mode for up to an hour on 12 September and 10 October

6 shtator 2018 13:33 (UTC)

Përkthimi i përgjithshëm:

Me datë 12 shtator dhe 10 tetor do ketë prova të një qendre të re të dhënash për Wikimedia-n dhe për pasojë gjatë asaj kohe nuk mund të redaktohet për disa minuta. - Klein Muçi (diskutimet) 21 shtator 2018 16:48 (UTC)

Editing News #2—2018

2 nëntor 2018 14:17 (UTC)

Përkthim i përgjithshëm:

Përmirësime të reja vijnë në redaktorin pamor (visual editor) për të ndihmuar veçanërisht përdoruesit nga celularët. - Klein Muçi (diskutimet) 4 nëntor 2018 04:54 (UTC)

Change coming to how certain templates will appear on the mobile web

CKoerner (WMF) (talk) 13 nëntor 2018 19:35 (UTC)