Jump to content

Përdoruesi:MajavahBot

Nga Wikiquote

Ky përdorues është një robot i menaxhuar nga Majavah (diskutimet).

Administratorë: në qoftë se ky robot funksionon keq ose shkakton dëme, bllokojeni.


This user is a bot operated by Majavah (talk).

Ky robot punon me anë të Wikimedia Toolforge. Nëse ky robot keqfunksionon, bllokojeni e lajmëroni menaxhuesin e tij. Ama sigurohuni të çaktivizoni bllokimin automatik pasi mund të ketë përdorues të tjerë në Toolforge që po përdorin të njëjtën adresë IP.
This bot runs on the Wikimedia Toolforge. If this bot malfunctions, block this bot and notify its operator, however make sure to disable autoblock as other Toolforge users may be using the same IP address.

Arkivimi i faqeve[Redakto]

Ky robot mund të arkivojë në mënyrë automatike faqet e diskutimeve. Për këtë të duhet të vendosësh një stampë në krye të faqes që do të arkivosh.

Një shënim për formatimin e stampës[Redakto]

Roboti ka nevojës për hollësitë e mëposhtme që të funksionojë:

 • Ballina e konfigurimit të jetë në krye të çdo balline tjetër;
 • Çdo rresht të ketë ekzaktësisht 1 parametër, të mos ketë hapësirë para vijave të drejta | dhe kllapat mbyllëse }} të jenë në rreshta të mëvetësishëm.

Shembulli 1: Një arkivë e vetme e madhe[Redakto]

Ky lloj konfigurimi do të krijojë një arkivë të vetme të madhe të quajtur Përdoruesi diskutim:Emri i përdoruesit/Arkivi dhe do t'i zhvendosë tëra diskutimet që nuk kanë pasur ndërveprim për 31 ditë aty. Kjo është zgjidhja më e thjeshtë por në shumicën e rasteve do të duash të përdorësh shembullin 2.

{{Përdoruesi:MajavahBot/config
| algo  = old(31d)
| archive = Përdoruesi diskutim:Emri i përdoruesit/Arkivi
}}

Shembulli 2: Arkiva të shumëfishta[Redakto]

Ky është përdorimi më i zakonshëm i këtij roboti. Në këtë shembull, roboti do të lëvizë të gjitha diskutimet që nuk kanë pasur ndërveprim për 14 ditë te faqja Përdoruesi diskutim:Emri i përdoruesit/Arkivi 1 derisa ajo faqe të ketë arritur 70 kb informacion. Kur arrihet sasia e përcaktuar e informacionit, roboti do të fillojë t'i arkivojë diskutimet te Përdoruesi diskutim:Emri i përdoruesit/Arkivi 2 e kështu e me radhe duke rritur vazhdimisht numrin sa herë arrihet sasia e përcaktuar e informacionit te faqja e arkivës.

{{Përdoruesi:MajavahBot/config
| algo        = old(14d)
| archive       = Përdoruesi diskutim:Emri i përdoruesit/Arkivi %(counter)d
| counter       = 1
| maxarchivesize   = 70K
| archiveheader    = {{Archives}}
| minthreadstoarchive = 1
| minthreadsleft   = 4
}}

Përdorim i përparuar[Redakto]

Për përdorime më të përparuara, shihni: w:en:User:MiszaBot/Archive HowTo.