Jump to content

Wikiquote:Faqet ndihmëse

Nga Wikiquote

Këtu janë të shënuar të gjithë faqet ndihmuese që do ishte mirë të shikonit përpara se të nisnit punë në Wikicitate.

  1. Mirë se vini!
  2. Çfarë nuk është Wikicitate?
  3. Çfarë është një artikull?
  4. Referimi
  5. Kategorizimi
  6. Projektet
  7. Pyetje e Përgjigje
  8. Rregullat kryesore

Pasi të kesh shikuar faqet e mësipërme, bëj një xhiro dhe nga livadhi.

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.

Puna e mbarë!

Shteg:
WQ:FN