Jump to content

Përdoruesi:Klein Muçi

Ky përdorues është administrator në Wikicitate.
Ky përdorues është administrator ndërfaqeje në Wikicitate.
Nga Wikiquote

Të gjithë kemi si dritë dhe errësirë brenda nesh. Çfarë vlen më shumë është pjesa që zgjedhim të shfaqim. Ajo tregon kush jemi në të vërtetë.

- Sirius Blek, Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit (Filmi)


Përshëndetje!

Duke besuar se shpesh thënie të caktuara mund të na kthehen në direktiva udhëzuese për jetën, jam bërë pjesë e Wikicitate për të pasuruar më shumë lëmin e të tilla thënieve. Në Wikicitate jam administrator dhe nismëtar i dy projekteve, WikiPotter dhe KinoCitat. Një pjesë e kohës sime shpenzohet dhe në Wikipedia pasi gëzoj privilegjet e administratorit dhe atje. Për çdo gjë mos ngurroni të më lini një mesazh në faqen e diskutimeve.