Përdoruesi diskutim:Klein Muçi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Ju lumtë Zotëri Klein Muçi[redakto]

Wikiquote shqip ka patur kaherë nevojë për një redaktor të tillë ambicioz dhe të zellshëm, siç është zotëri Klein Muçi. Me angazhimin e tij, Wikiquote shqip është shndërruar nga një portal pasiv, në një portal interesant, me plot risi dhe gjëra interesante. Uroj që ky redaktor të vazhdoj kështu dhe së shpejti të emrohet administrator i Wikiquotes shqip.

Përshëndetje nga Halili

Përshëndetje! :) Të falënderoj shumë për fjalët e mira! Fatmirësisht jam tashmë administrator në Wikicitate. Më bëhet shumë qejfi që i keni vënë re ndryshimet pasi vullnetarët janë të paktë aktualisht në këtë projekt. Më lejoni t'ju pyes: Çfarë jua solli në vëmendje ndryshimet në Wikicitate? Përgjigjja juaj mund të ndihmojë në sjelljen e njerëzve të tjerë këtu. :) - Klein Muçi (diskutimet) 26 gusht 2018 21:42 (UTC)
ËSHTË MIRË QË WIKIQUOTE - WIKICITATE SHQIP E KA NJË ADMINISTRATOR
Më vjen mirë që e keni mirëpritur mendimin dhe konstatimin tim.
Do të përpiqem të përgjigjem në pyetjen tuaj.
Me vite të tëra Wikiquote shqip ka qenë një projekt i pakontrolluar. Ndjenja se tekstet e publikuara nuk mbikçyren nga askush i ka dekurajuar artikullshkruesit potencial. Aty ku nuk ka persona kompetent për grisjen e faqeve me përmbajtje të padenjë për publikun, humbet hapsira e motivimit për të publikuar diçka. Tani, kur Wikiquote shqip e ka një administrator, gjendja gradualisht mund të ndryshojë.
Me angazhimin tuaj në projekt, tani vërehen ndryshimet. Ato vërehen sidomos në rifreskimin e rubrikave ekzistuese dhe në kontrollimin e teksteve të publikuara vite më parë.
Edhe në Wikipedia shqip nuk ka qenë gjendja e mirë. Aty, në mungesë të adminstratorëve aktiv, mbeteshin tekstet muaj të tërë të pakontrolluar. Me angazhimin e paradisakohshëm të administratorit 1/2/3k kjo gjendje aty ka ndryshar rrënjësisht për të mirë.
Pranoni pëshëndetjet e mia
Shumë faleminderit! :) - Klein Muçi (diskutimet) 27 gusht 2018 09:37 (UTC)