Editing abuse filter


Duke redaktuar filtrin 7
Jump to navigation Jump to search
Parametrat e filterit
Filter ID-ja:7

Përshkrimi:

(për shikim publik)
Statistikat:Prej 1 veprimi të fundit, ky filtër ka 0 përputhje (0%). Mesatarisht, koha e xhirimit për të është 0,4 ms, dhe plotëson 1 kusht prej kufirit të kushteve.
Kushtet:
page_namespace = 2 & !contains_any(user_groups, "sysop", "bureaucrat", "bot") & !contains_any(global_user_groups, "global-deleter") & !(contains_any(user_name, "EmausBot")) & !(equals_to_any(page_id, 3157)) & !(user_name in page_title ) & !(page_title = user_name) & !(page_title like "*/*")
Shënime:
Flamujt:
Filtri i ndryshuar për herë te fundit:7 mars 2021 01:46 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute)
Historiku:Shiko historinë e këtij filtri
Veglat:Exporto këtë filtër në një tjetër wiki
Veprime për t’u ndërmarrë, kur ka përputhje