Shpërdoro filtër menaxhmentin

Abuse Filter navigation (Faqja kryesore | Recent filter changes | Examine past edits | Abuse log)
Jump to navigation Jump to search

Mirë se vini në ballinën kryesore të Filter shpërdoruesit. Filter shpërdoruesi është një mekanizëm i automatizuar sofverik Për të aplikuar deduktimin automatik të të gjitha veprimeve. Kjo ballinë tregon një listë të filtrave të përcaktuara, dhe i lejon ata të modifikohen.

Prej 4 veprimeve të fundit, 0 (0%) kanë mbërritur në kufirin e kushteve prej 1.000, dhe 0 (0%) kanë përputhje me të paktën një nga filtrat aktualisht aktivë.

Të gjithë filtrat

Mundësitë e kërkimitZgjeroNgushto
Filtër ID-ja Përshkrimi publik Pasojat Statusi Ndryshimet e fundit Dukshmëria
2 Zbrazje faqesh Refuzo I Aktivizuar 12 tetor 2020 12:01 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
3 Heqja e stampës së grisjes Refuzo I Aktivizuar 3 maj 2020 17:53 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
4 Bërtitje Refuzo I Aktivizuar 3 maj 2020 17:53 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
5 Simbole përsëritëse Refuzo I Aktivizuar 3 maj 2020 17:53 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
6 Fjalë fyese Refuzo I Aktivizuar 5 shtator 2022 09:35 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Privat
7 Ndryshim i faqeve personale të përdoruesve të tjerë Refuzo I Aktivizuar 7 mars 2021 01:46 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
8 Faqe e re shumë e shkurtër Refuzo I Aktivizuar 3 maj 2020 17:54 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
9 Figura emotive Refuzo I Aktivizuar 3 maj 2020 17:54 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
10 Përmbledhje redaktimi me fjalë fyese Refuzo I Aktivizuar 5 shtator 2022 09:36 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Privat
11 Heqje të mëdha përmbajtje Refuzo I Aktivizuar 4 maj 2020 19:26 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
12 Shprehje fyese Refuzo I Aktivizuar 30 mars 2022 15:23 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Privat
13 Përmbledhje redaktimi me shprehje fyese Refuzo I Aktivizuar 30 mars 2022 15:24 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik