Përdoruesi:Klein Muçi/Laboratori

Nga Wikiquote
LABORATORI SEKRET


Sapo gjete laboratorin tim sekret. Je i mirëpritur. Këtu gjenden projekte e ide të ndryshme që kam filluar në "Wikicitate". Hidh një sy rreth e rrotull.


Lista e punëve

  1. Ktheji përgjigje Xaosflux;
  2. Studio llogarinë e filtrit - Informohu te homologu i Metës;
  3. Fillo një proces dokumentimi e përkthimi për modulet e stampat;
  4. Përshtatje e WQ:PK sipas versionit francez;
  5. Ndiq diskutimin me Xaoflux;
  6. Përkthimi i ndihmës së gabimeve me stampat Harv dhe SFN;
  7. Përkthimi i ndihmës së gabimeve CS1;
  8. Përmirësimi i faqeve për tu përmirësuar;
  9. Rregullimi i faqeve me gabime në wikitekst;

Mbaj në vëzhgim

  1. Faqen Përdoruesi diskutim:Gani Gashi piktori/Livadhi personal;


Njerëzit largohen një ditë. Nëse ke gjetur këtë faqe dhe unë kam kohë që nuk jam më aktiv, ndihu i lirë të marrësh përsipër ndonjë projekt të papërfunduar. Falënderime nga e shkuara për ty nëse e bën. Përpiqu dhe të më dërgosh një mesazh elektronik apo të më lësh një mesazh te faqja e diskutimeve. Rikthimet janë gjithmonë të mundura.