Brian Tracy

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Brian Tracy (5 janar 1944 -) është ligjërues mbi udhëheqjen, strategjitë, shitjen, suksesin vetjak dhe afarist, studiues amerikano-kanadez.

Thënie[Redakto]

  • Imagjinoni sikur jeta juaj do të ishte perfekte në çdo aspekt: Si do të dukej ajo?
  • E ardhmja u përket të aftëve. Bëhuni të mirë, bëhuni më të mirë, bëhuni më të mirët.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: