Detektivi i vërtetë

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
True Detective logo.png

True Detective është një serial antologjik amerikan i vitit 2014. Në sezonin I, personazhet kryesorë, dy detektivët, u portretizuan nga Matthew McConaughey dhe Woody Harrelson.

Detektivi Rust Cohle[redakto]

  • Mendoj që ndërgjegjja e njeriut është një gabim tragjik shumë i madh që ka ndodhur gjatë evolucionit
  • Është e enjte dhe mbrëmje. E enjta është njëra nga ditët e mia të pushimit. Në ditët e mia të pushimit, filloj të pij në mbrëmje. Ju s'mund ta ndërprisni këtë.

Dialogët[redakto]

Det. Cohle: Ti më the që të flas.
Det. Martin Hart: Tash po të them që ta mbyllësh gojën.

Sllogane[redakto]

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referencat[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]