Durimi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Pacientia or Patience.jpg

Durimi është aftësia e dikujt për të duruar e për të përballuar vështirësi, shqetësime, vuajtje, fatkeqësi etj. pa u ankuar e pa u ligështuar. 

Thënie[redakto]

Proverba[redakto]

  • Duro sa mund, gëzohu pa fund.
  • Dhe durimi ka kufi.

Referimet[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: