Jump to content

I miri, i keqi dhe i shëmtuari

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


I Miri, I keqi, I Shëmtuari, është film amerikan i vitit 1966 me Eli Wallach, Clint Eastwood dhe Lee Van Cleef. Regjia u bë nga Sergio Leone, kurse skenari nga Agenore Incrocci, Furio Scarpelli, Luciano Vincenzoni, dhe Sergio Leone.

Për tre burra, Lufta Civile s'ishte ferr. Ishte ushtrim!

I shëmtuari

[Redakto]
  • Kur duhet të qëllosh, qëllo. Mos fol.

Dialogët

[Redakto]

Slloganet

[Redakto]
  • Për tre burra, Lufta Civile s'ishte ferr. Ishte ushtrim!

Thënie për të

[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht

[Redakto]

Referimet

[Redakto]

Shiko edhe

[Redakto]

Lidhje të jashtme

[Redakto]
:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: