Ismet Toto

Nga Wikiquote
Shko tek: lundrim, kërko

Ismet Toto (1908-1937) Shkrimtarë shqiptarë.

Citate[redakto]

  • Bota nuk është e atyre që ngrohen. Bota është e atyre që digjen.
  • Jeta është e shenjtë, po shenjtëria dhe pastërtia e jetës janë më të shenjta.