Jeronim De Rada

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
U1 Jeronim-De-Rada.jpg

Jeronim de Rada (29 dhjetor 1814 - 28 shkurt 1903) ishte mësues, botues, folklorist, filolog, poet dhe shkrimtar italo-arbëresh, themeluesi i Rilindjes Kombëtare Shqiptare.

Thënie[redakto]

  • Çfarë mendimi tjetër mund të tejkalonte në zemrën idenë se jam shqiptar.
  • Ndihma jonë është vetja jonë.

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referenca[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: