John Maxwell

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


John Calvin Maxwell (1947 - ) është një shkrimtar dhe pastor amerikan i cili ka shkruar shumë libra të fokusuar më së shumti te tema e udhëheqjes.

Thënie[Redakto]

  • Udhëheqja është aftësi e tërheqjes së përkrahësve dhe të pasardhësve.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]