Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Kjo është një kategori mirëmbajtjeje për artikujt burimet e të cilëve përmbajnë parametrin |url-status= me një vlerë të përshtatshme ndërkohë që parametri |archive-url= nuk ka një vlerë të përcaktuar apo nuk është vendosur fare. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Nëse gjeni artikuj këtu, nëse adresa vazhdon të funksionojë, ju lutemi ta hiqni parametrin |url-status=. Në të kundërt shtoni parametrat |archive-url= dhe |archive-date=.

Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.