Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Pikësim shtesë

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria dedikuar artikujve që kanë burime me parametra me shenja pikësimi të panevojshme. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.