Kategoria:Stampa referimi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria dedikuar stampave të referimit. Stampat e referimit shërbejnë për të vendosur burimet nëpër artikuj dhe për të bërë afishimin e referimeve. Ju lutemi të shënoni <noinclude>[[Kategoria:Stampa referimi]]</noinclude> në fund të çdo stampe në mënyrë që ajo të renditet këtu.