Kumbari

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


The Godfather movie horizontal logo.png

Kumbari është një film i bazuar në romanin me të njëjtin titull me regji nga Francis Ford Coppola cili tregon historinë e një familje mafioze nga viti 1945 në vitin 1955 nën kryesimin e Vito Korleones. Filmi fokusohet mbi jetën e Majkëll Korleones i cili transformohet nga një anëtar jo aq i lidhur me familjen në kryetarin e pamëshirshëm të mafias.

  • Majkëll Korleone:Vetëm mos më thuaj që je i pafajshëm. Sepse më fyen inteligjencën dhe kjo më acaron shumë.