Jump to content

Lajme 31.12.2023 20:00 Top Lënci TV Fund

Nga Wikiquote

Kjo faqe është propozuar për t'u grisur. Arsyeja: Test page Nëse mendoni se faqja nuk duhet grisur, argumentojeni këtë në faqen e diskutimit.

Të nderuar teleshikues të Top Lënci TV, ky ishte edicioni i lajmeve i orës 20:00, gjithashtu, ky ishte edicioni i fundit i lajmeve këtu në Top Lënci TV për vitin 2023, Gëzuar Vitin e Ri 2024! Shikim të këndshëm të programeve në vijim! Gëzuar dhe mirupafshim!