Lester C. Thurow

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Lester Carl Thurow (7 maj 1938 - 25 mars 2016) ishte ekonomist dhe politikan amerikan, ish-dekan i shkollës së menaxhmentit MIT Sloan dhe autor i disa librave me tema nga ekonomia.

Thënie[Redakto]

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhjet e jashtme[Redakto]