Marin Barleti

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Marin Barleti (1450-1460 - 1512-1513) ishte një prift katolik dhe historian nga Shkodra.

Thënie[redakto]

  • Do të dënohesha si njeri i keq po t'i mohoja atdheut diçka të drejtë e të ndershme që ai kërkon prej meje.

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referencat[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: