MediaWiki:Gadget-dark-mode

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Sfond i errërt: Ndryshon ngjyrat e sfondit dhe tekstit për një përdorim më të lehtë për sytë në ambiente të errëta