MediaWiki:Titleblacklist-forbidden-edit

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
px=30 Ky titull është i ndaluar.

Krijimi i faqes "$2" ndalohet nga lista e zezë e titujve.

Nëse mendoni se ka ndodhur një gabim dhe filtrimi automatik ka keqfunksionuar me redaktimin tuaj, ju lutemi, diskutoni te Zyra e Ankesave. Sigurohuni të vendosni tekstin që përmbante redaktimi juaj apo veprimin që bëtë dhe mesazhin që morët.


If you do not understand Albanian, please ask for assistance here.